Zupa-krem grzybowy z Gorgonzolą i makaronem 370 g

Zupa-krem grzybowy z Gorgonzolą i makaronem 370 g

24,90 

Brak w magazynie

Szczegóły produktu

Zupa-krem grzybowy z Gorgonzolą i makaronem

Wyobraź sobie leśna polanę po deszczu, nad którą właśnie wychodzi słońce. Dołożyliśmy wszelkich starań, żeby tak smakowała nasza zupa grzybowa. Kremowa, rozgrzewająca, o delikatnym smaku sera gdzieś na końcu przygody.

 

Przygotowanie:

1. Otwórz używając nacięcia nad struną 2. Usuń pochłaniacz tlenu 3. Dodaj gorącej przegotowanej wody – użyj odpowiedniej linii pomocniczej 4. Dokładnie zamieszaj 5. Zamknij i odczekaj 9 minut 6. Otwórz używając nacięcia pod struną i zamieszaj ponownie. Smacznego!

 

makaron (semolina z pszenicy) 34%, pieczarki 23%, cebula, marchew, grzyby (borowik, podgrzybek) 7%, śmietana, grzyby suszone (borowik, podgrzybek) 3%, ser Gorgonzola (ChNP) 3%, natka pietruszki, sól

Tabela wartości odżywczych

Wartość odżywcza w 100g w porcji 370g po uwodnieniu, przed 65g
Wartość energetyczna 1689 kJ / 402 kcal 1098 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 11 g 7,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 6,8 g 4,4 g
Węglowodany 53 g 34 g
w tym cukry 7,5 g 4,9 g
Białko 19 g 12 g
Sól 3,5 g 2,3 g
Spróbuj naszych specjałów
#wildwillybeefjerky