Koszyk zakupów

Brak produktów w koszyku.

Jak to robimy?

Jak przygotowujemy suszoną wołowinę bez konserwantów?

Uchylmy więc rąbka tajemnicy i sprawdźmy, jak wygląda proces produkcji suszonej wołowiny Wild Willy. Produkty sygnowane rogatym logo Wild Willy to kwintesencja tego, co w odżywianiu z natury najlepsze. Pełnia smaku nie zmącona nawet szczyptą barwników, wzmacniaczy smaku czy innych dodatków stworzonych przez przemysł spożywczy masowego zasięgu.

Jednak tajemnica jakości naszej suszonej wołowiny nie tkwi wyłącznie w sprawdzonych dostawcach mięsa i w pełni naturalnych dodatkach. To także, a może przede wszystkim!, nasza autorska, sprawdzona przez lata receptura przygotowywania produktów, dzięki której z każdego kawałka ligawy możemy wydobyć jej pełny potencjał.

Nasz proces krok po kroku

Tradycja i doświadczenie

Lata praktyki pozwoliły nam znaleźć optymalny przepis na suszenie wołowiny, czego efekty możecie podziwiać sięgając po Wild Willy Beef Jerky.

Tak pokrótce wygląda droga, którą musiał pokonać kawałek jerky, by za chwilę móc trafić do Twoich ust. Wszystkie etapy procesu tworzenia suszonej wołowiny Wild Willy są rezultatem wielu lat pracy nad prawdziwym mięsem najwyżej jakości bez sztucznych dodatków przygotowywanych z myślą o tych, którzy wiedzą, że są tym, co jedzą.